04/07/2020 04/07/2020 Ακόμη ένας ναός στην Αλβανία ολοκληρώνεται με μέριμνα του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάησης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου. Συγκεκριμένα με δωρεά του Μακαριωτάτου τοποθετήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Πέζε τοποθετήθηκε το ξύλινο τέμπλο το οποίο θα κοσμεί το ναό. Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας , αν και έχει ήδη συμπληρώσει τα 90 χρόνια του...
04 Ιουλίου, 2020 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2020 - 12:22

Ακόμη ένας ναός ολοκληρώνεται με τη μέριμνα του Αρχιεπισκόπου

Διαδώστε:
Ακόμη ένας ναός ολοκληρώνεται με τη μέριμνα του Αρχιεπισκόπου

Ακόμη ένας ναός στην Αλβανία ολοκληρώνεται με μέριμνα του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάησης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου.

Συγκεκριμένα με δωρεά του Μακαριωτάτου τοποθετήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Πέζε τοποθετήθηκε το ξύλινο τέμπλο το οποίο θα κοσμεί το ναό.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας , αν και έχει ήδη συμπληρώσει τα 90 χρόνια του συνεχίζει με τους ίδιους σχεδόν ρυθμούς  να προσφέρει και να δημιουργεί συνθήκες πνευματικές και κοινωνικές για την πρόοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας και των ανθρώπων στην Αλβανία.

Μετά την επιτυχή αγγγειοπλαστική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ των Τιράνων την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 για τοποθέτηση δύο «στεντ»και την ομαλή εξέλιξη της υγείας του, ο Αρχιεπίσκοπος επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης 1ης Ιουλίου 2020 στην Αρχιεπισκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων