28/02/2021 28/02/2021 Ακόμη ένας νέος κληρικός προστέθηκε σήμερα στο δυναμικό της Εκκλησίας της Αλβανίας καθώς ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος τέλεσε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου την εις διάκονον χειροτονία του Εμμανουήλ Σάλο. Ο νέος διάκονος είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων καθώς και απόφοιτος της Θεολογικής Ακαδημίας “Ανάστασης του...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:18
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 17:59

Ακόμη ένας νέος κληρικός στην Εκκλησία της Αλβανίας

Διαδώστε:
Ακόμη ένας νέος κληρικός στην Εκκλησία της Αλβανίας

Ακόμη ένας νέος κληρικός προστέθηκε σήμερα στο δυναμικό της Εκκλησίας της Αλβανίας καθώς ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος τέλεσε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου την εις διάκονον χειροτονία του Εμμανουήλ Σάλο.

Ο νέος διάκονος είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων καθώς και απόφοιτος της Θεολογικής Ακαδημίας “Ανάστασης του Χριστού” που εδρεύει στη Μονή του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο. Μάλιστα, ο π. Εμμανούηλ, Νικόλαος Σάλο που εκοιμήθη πρόσφτα, υπηρέτησε επί σειρά ετών το ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Αλβανίας.

Η προσέλευση νέων κληρικών στην Εκκλησία της Αλβανίας είναι ένα από τα βασικά ζητήματα που απασχόλησαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Αλβανία τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Αναστάσιο. Για το λόγο αυτό φροντίζει, όλα αυτά τα χρόνια, έτσι ώστε όσοι προσέρχονται να διακονήσουν την Εκκλησία του Χριστού να έχουν και την σχετική κατάρτιση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων