25/11/2019 25/11/2019 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα ιερούργησε χθες, Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, με τη συμμετοχή κληρικών και διακόνων της Αρχιεπισκοπής. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου Ιβάν Πόπαϊ. Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στο νέο πρεσβύτερο...
25 Νοεμβρίου, 2019 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2019 - 19:05

Ακόμη ένας Πρεσβύτερος στην Εκκλησία της Αλβανίας

Διαδώστε:
Ακόμη ένας Πρεσβύτερος στην Εκκλησία της Αλβανίας

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα ιερούργησε χθες, Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, με τη συμμετοχή κληρικών και διακόνων της Αρχιεπισκοπής.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου Ιβάν Πόπαϊ. Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε στο νέο πρεσβύτερο καλή διακονία στο λειτουργικό και ποιμαντικό του έργο.

Ο π. Ιβάν θα τοποθετηθεί ως εφημέριος στην πόλη της Σκόδρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων