24/04/2020 24/04/2020 Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δίνουν μάχη επιβίωσης στέκεται απρόσκοπτα η Ιερά Μητρόπολη Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης, εντείνοντας το φιλανθρωπικό έργο της εν μέσω πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό, με την φροντίδα του Σεβ. Μητροπολίτου Βερατίου κ. Ιγνατίου, Πασχαλινά γεύματα αγάπης προσεφέρθησαν προς άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, την Τρίτη της Διακαινησίμου Εβδομάδας, 21 Απριλίου...
24 Απριλίου, 2020 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 23:20

Αλβανία: Πασχαλινά γεύματα αγάπης από την Ι.Μ. Βερατίου

Διαδώστε:
Αλβανία: Πασχαλινά γεύματα αγάπης από την Ι.Μ. Βερατίου

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δίνουν μάχη επιβίωσης στέκεται απρόσκοπτα η Ιερά Μητρόπολη Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης, εντείνοντας το φιλανθρωπικό έργο της εν μέσω πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό, με την φροντίδα του Σεβ. Μητροπολίτου Βερατίου κ. Ιγνατίου, Πασχαλινά γεύματα αγάπης προσεφέρθησαν προς άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, την Τρίτη της Διακαινησίμου Εβδομάδας, 21 Απριλίου 2020.

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

“Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε μαγειρευτά φαγητά σε πολλές οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Προσφάτως, μαγειρεύουμε δύο φορές την εβδομάδα για 200 άτομα. Οι δύσκολες στιγμές που διανύουμε τελευταίως, έχει αυξήσει την ζήτηση από πολλούς ανθρώπους να έχουν φαγητό στα τραπέζια τους.” αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιερά Μητρόπολη Βερατίου σε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, γίνεται δημόσια έκκληση προς επιχειρήσεις και ιδιώτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την φιλανθρωπική αποστολή της Ιεράς Μητροπόλεως με την προσφορά χρηματικών ποσών ή τροφίμων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων