28/06/2021 28/06/2021 “Δεν είμαστε μόνοι μας μέσα στην Εκκλησία αλλά έχουμε πλήθος εκατομμυρίων Αγίων οι οποίο μας στηρίζουν και μας εμπνέουν” τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος στο κήρυγμα του, με αφορμή τη χθεσινή εορτή των Αγίων Πάντων, από τον Καθεδρικό ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα όπου και προεξήρχε της Θείας...
28 Ιουνίου, 2021 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2021 - 16:36

Αλβανίας Αναστάσιος: “Δεν είμαστε μόνοι μας μέσα στην Εκκλησία”

Διαδώστε:
Αλβανίας Αναστάσιος: “Δεν είμαστε μόνοι μας μέσα στην Εκκλησία”

“Δεν είμαστε μόνοι μας μέσα στην Εκκλησία αλλά έχουμε πλήθος εκατομμυρίων Αγίων οι οποίο μας στηρίζουν και μας εμπνέουν” τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος στο κήρυγμα του, με αφορμή τη χθεσινή εορτή των Αγίων Πάντων, από τον Καθεδρικό ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα όπου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

“Έχοντας λοιπόν όλο αυτό το νέφος των μαρτύρων, με υπομονή πολύ συνεχίζουμε και βαδίζουμε αυτόν τον αγώνα της ζωής που έχουμε μπροστά μας. Όχι απλώς τρέχουμε αλλά έχουμε μπροστά μας αδιάκοπα ένα πρόσωπο που μας εμπνέει. Ατενίζοντας αδιάκοπα στο πρόσωπο του Χριστού”, υπογράμμισε και συμπλήρωσε “αυτός είναι ο μόνιμος εμπνευστής , ο αρχηγός, η δύναμη μας”.

“Αυτός ολοκληρώνει όλη αυτή την προσπάθεια του αγιασμού. Συνεχίζουμε, λοιπόν αδελφοί μου, με πίστη και υπομονή τον αγώνα μας. Προσηλωμένοι όχι στις δυσκολίες και στα εμπόδια που παρουσιάζονται. Αλλά προσηλωμένοι και ατενίζοντας σταθερά τον δικό μας Κύριο, τον Ιησού Χριστό”, κατέληξε.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων