20/09/2021 20/09/2021 «Κάθε Κυριακή η Εκκλησία μας καλεί να γίνουμε τέκνα Αναστάσεως» τόνισε στην χθεσινή του σύντομη ομιλία από τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Ο Μακαριώτατος υπογράμμισε τη σημασία και το νόημα της Αναστάσεως και του Σταυρού στη ζωή των πιστών καλώντας τους...
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2021 - 23:22

Αλβανίας: Κάθε Κυριακή γινόμαστε τέκνα Αναστάσεως

Διαδώστε:
Αλβανίας: Κάθε Κυριακή γινόμαστε τέκνα Αναστάσεως

«Κάθε Κυριακή η Εκκλησία μας καλεί να γίνουμε τέκνα Αναστάσεως» τόνισε στην χθεσινή του σύντομη ομιλία από τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.

Ο Μακαριώτατος υπογράμμισε τη σημασία και το νόημα της Αναστάσεως και του Σταυρού στη ζωή των πιστών καλώντας τους να συνεχίσουν τη ζωή τους αποδεχόμενοι τον Σταυρό και το φωε της Αναστάσεως.

«Και άλλοτε έχω υπογραμμίσει ότι η Ανάσταση δεν είναι κάτι που έρχεται μετά τον Σταυρό, είναι μέσα στον Σταυρό. Όταν δεχόμαστε βεβαίως τον σταυρό μας με την αγάπη, την γεμάτη ταπείνωση και πνεύμα θυσίας δύναμη που μας δίδαξε ο Κύριος μας. Ας συνεχίσουμε, λοιπόν, τη ζωή μας αποδεχόμενοι τον Σταυρό που είναι γεμάτος από το φως της Αναστάσεως», ανέφερε.

Νωρίτερα, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων