19/10/2021 19/10/2021 Την ευκαιρία να βρεθούν στην πόλη της Κορυτσάς και να δουν από κοντά το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελείται στην τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία είχαν νέοι από την Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φίερ της Εκκλησίας της Αλβανίας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στην ιστορική αυτή πόλη που κάποτε ο Ελληνισμός ήκμαζε η νεολαία είχε συνάντηση...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2021 - 11:40

Ανακαλύπτοντας την Ορθόδοξη Κορυτσά

Διαδώστε:
Ανακαλύπτοντας την Ορθόδοξη Κορυτσά

Την ευκαιρία να βρεθούν στην πόλη της Κορυτσάς και να δουν από κοντά το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελείται στην τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία είχαν νέοι από την Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φίερ της Εκκλησίας της Αλβανίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στην ιστορική αυτή πόλη που κάποτε ο Ελληνισμός ήκμαζε η νεολαία είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κορυτσάς κ. Ιωάννη ο οποίος μίλησε με αφορμή την παραβολή του καλού σπορέα αναλύοντας τα νοήματα που εξάγονται από αυτή την ευαγγελική περικοπή.

Οι νέοι είχαν επίσης είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τα Ορθόδοξα προσκυνήματα της Μητροπολιτικής περιφέρειας της Κορυτσάς καθώς επισκέφθηκαν τον ναό του Προφήτη Ηλία και τον Σταυρό στη περιοχή του Μοράβα, τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού», τον ναό της Αγίας Άννας, καθώς και τον Ναό του Προφήτη Ηλία στην πόλη Πόγραδετς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων