24/04/2022 24/04/2022 Ο παιάνας της νίκης της ζωής έναντι του θανάτου, το Χριστός Ανέστη, ακούστηκε σε όλους τους Ορθόδοξους ναούς της Αλβανίας.  Στην τελετή την Αναστάσεως αλλά και τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκαν στον πανηγυρίοζοντα Καθεδρικό Ναό στα Τίρανα προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο...
24 Απριλίου, 2022 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 14:15

Ανάσταση στα Τίρανα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ανάσταση στα Τίρανα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παιάνας της νίκης της ζωής έναντι του θανάτου, το Χριστός Ανέστη, ακούστηκε σε όλους τους Ορθόδοξους ναούς της Αλβανίας. 

Στην τελετή την Αναστάσεως αλλά και τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκαν στον πανηγυρίοζοντα Καθεδρικό Ναό στα Τίρανα προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμαντίας κ. Ναθαναήλ, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Βύλιδος κ. Άστιο και κληρικούς της Αρχιεπισκοπής.

Πλήθος πιστών είχε πλημμυρίσει τον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού της Αναστάσως κατά την ακολουθία της παννυχίδος ανταλλάσσοντας το αναστάσιμο μήνυμα ότι Χριστός Ανέστη!

Κατά τη διάρκεια της τελετής διαβάστηκε το Πασχάλιο Μήνυμα του Μακαριωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων