18/12/2019 18/12/2019 Η Περιφέρεια Ηπείρου πρεσβεύοντας τις έννοιες της αλληλεγγύης και του πολιτισμού, προχώρησε στην παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας που για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας.  Στο Δυρράχιο έφτασαν σήμερα το απόγευμα δύο νταλίκες με υλικά πάσης φύσεως, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους Ηπειρώτες προκειμένου να  δοθούν σε όσους επλήγησαν απ.ο τον σεισμό. Επικεφαλής της αποστολής παράδοσης  ήταν...
18 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2019 - 20:52

Ανθρωπιστική βοήθεια από την Ήπειρο έφτασε στο Δυρράχιο

Διαδώστε:
Ανθρωπιστική βοήθεια από την Ήπειρο έφτασε στο Δυρράχιο

Η Περιφέρεια Ηπείρου πρεσβεύοντας τις έννοιες της αλληλεγγύης και του πολιτισμού, προχώρησε στην παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας που για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας. 

Στο Δυρράχιο έφτασαν σήμερα το απόγευμα δύο νταλίκες με υλικά πάσης φύσεως, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους Ηπειρώτες προκειμένου να  δοθούν σε όσους επλήγησαν απ.ο τον σεισμό. Επικεφαλής της αποστολής παράδοσης  ήταν ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Ηπείρου εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Απολλωνίας και Φίερ κ. Νικόλαος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων