25/04/2020 25/04/2020 Για το επίκαιρο θέμα της πανδημίας αλλά και για τα νοήματα που πηγάζουν από την Ανάσταση του Κυρίου, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ Επιλογές, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Ο Μακαριώτατος, ανέφερε, πώς κάτι καλό θα βγει από αυτή τη περιπέτεια και τόνισε πως το ισχυρό αντίδοτο σε όλα τα προβλήματα...
25 Απριλίου, 2020 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2020 - 13:22

Αρχιεπ. Αλβανίας: “Κάτι καλό θα βγει από αυτή την περιπέτεια”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αλβανίας: “Κάτι καλό θα βγει από αυτή την περιπέτεια”

Για το επίκαιρο θέμα της πανδημίας αλλά και για τα νοήματα που πηγάζουν από την Ανάσταση του Κυρίου, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ Επιλογές, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.

Ο Μακαριώτατος, ανέφερε, πώς κάτι καλό θα βγει από αυτή τη περιπέτεια και τόνισε πως το ισχυρό αντίδοτο σε όλα τα προβλήματα είναι η πίστη.

“Εγώ πιστεύω ότι κάτι καλό θα βγει κι απ’ αυτή την περιπέτεια, όπως απ’ όλες τις περιπέτειες που ζήσαμε. Η πίστη είναι το πιο ισχυρό αντίδοτο σε όλα τα προβλήματα και τα εμπόδια. Αυτή η πίστη μας έχει κάνει να αναζητήσουμε την αλληλεγγύη, την φιλανθρωπία”, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων