30/11/2019 30/11/2019 Με αφορμή τα τελευταία καταστροφικά γεγονότα στη γειτονική Αλβανία, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ. Ο Μακαριώτατος εκτός των άλλων ανέφερε πως η πόλη του Δυρραχίου έχει γίνει πια μια πόλη φάντασμα, με το 40% των κτηρίων της να μην είναι πια κατοικήσιμα. Επίσης αναφέρθηκε στη συγκινητική προσφορά όλων των χωρών προς...
30 Νοεμβρίου, 2019 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2019 - 19:53

Αρχιεπ. Αλβανίας: “Να προσέξουμε τα διπλωματικά παιχνίδια”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αλβανίας: “Να προσέξουμε τα διπλωματικά παιχνίδια”

Με αφορμή τα τελευταία καταστροφικά γεγονότα στη γειτονική Αλβανία, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ.

Ο Μακαριώτατος εκτός των άλλων ανέφερε πως η πόλη του Δυρραχίου έχει γίνει πια μια πόλη φάντασμα, με το 40% των κτηρίων της να μην είναι πια κατοικήσιμα. Επίσης αναφέρθηκε στη συγκινητική προσφορά όλων των χωρών προς τους πληγέντες, τονίζοντας παράλληλα πως πρέπει να προσέχουν τυχόν διπλωματικές παγίδες.

“Τώρα αρχίζει πάλι ένα διπλωματικό παιχνίδι το οποίο πρέπει να το προσέξουμε. Έσπευσαν οι χώρες οι μουσουλμανικές να προσφέρουν 20 εκατομμύρια δολάρια, έσπευσε ο γείτονας που προαναφέρατε να προσφέρει 10 εκατομμύρια και να χτίσει 500 σπίτια. Θέλω να πω πως μέσα σε αυτή την αναταραχή πέραν από την αλληλεγγύη που εκδηλώνεται παίζουν και άλλα συμφέροντα και σχεδιασμοί” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων