01/03/2023 01/03/2023 Την βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στα Τέμπη εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ.  Αναστάσιος σε επικοινωνία του με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο. Συγκεκριμένα σε ανάρτηση αναφέρει: “Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την ασύλληπτη σιδηροδρομική συμφορά στα Τέμπη, με πολλούς νεκρούς...
01 Μαρτίου, 2023 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 20:36

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας: “Θλίψη για την τραγωδία στα Τέμπη και ανησυχία για θανατηφόρες παραλείψεις…”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας: “Θλίψη για την τραγωδία στα Τέμπη και ανησυχία για θανατηφόρες παραλείψεις…”

Την βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία στα Τέμπη εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ.  Αναστάσιος σε επικοινωνία του με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση αναφέρει: “Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την ασύλληπτη σιδηροδρομική συμφορά στα Τέμπη, με πολλούς νεκρούς επιβάτες, τραυματίες και αγνοουμένους.

Εκ καρδίας προσευχόμενοι υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδικοχαμένων θυμάτων, για την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών και την παρηγορία των συντετριμμένων συγγενών, σε επικοινωνία μας με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο Β΄ και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο εκφράσαμε τη συμμετοχή μας στη βαθύτατη θλίψη για τη συνταρακτική τραγωδία, αλλά και την ανησυχία μας για τις θανατηφόρες παραλείψεις πολλαπλών υπευθύνων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων