12/09/2022 12/09/2022 Από όλα τα ταξίδια τα οποία έκανε στον κόσμο αυτό που διαπίστωσε και κράτησε πάνω απ’ όλα ήταν η αγάπη τόνισε προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των Τιράνων ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος.  Ο Προκαθήμενος της εν Αλβανία Ορθοδόξου Εκκλησίας ευλόγησε τα παιδιά μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως με...
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 8:57

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος σε μαθητές: Στο σχολείο να προσφέρετε αγάπη

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος σε μαθητές: Στο σχολείο να προσφέρετε αγάπη

Από όλα τα ταξίδια τα οποία έκανε στον κόσμο αυτό που διαπίστωσε και κράτησε πάνω απ’ όλα ήταν η αγάπη τόνισε προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των Τιράνων ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος. 

Ο Προκαθήμενος της εν Αλβανία Ορθοδόξου Εκκλησίας ευλόγησε τα παιδιά μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα προέτρεψε να προσέλθουν στα σχολεία με αγάπη για μάθηση.

“Όλοι μας έχουμε κάτι πολύτιμο το οποίο μπορούμε να προσφέρουμε. Και εσείς που είστε ακόμα στα παιδικά σας χρόνια και εμείς που είμαστε στα πολύ μεγάλα χρόνια. Όλοι μας έχουμε να προσφέρουμε, όσο φτωχοί και να είμαστε ή και άλλες δυσκολίες να έχουμε, το μεγάλο δώρο που λέγεται αγάπη. Θα σας παρακαλέσω, λοιπόν, στο σχολείο σας προσφέρετε όσο μπορείτε ο καθένας και η κάθε μια πολύ αγάπη”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων