25/08/2019 25/08/2019 Κατά την διάρκεια της νύχτας άγνωστοι διέρρηξαν την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο χωριό Λοβίνα στην Άνω Δρόπολη, στην Βόρεια Ήπειρο. Οι διαρρήκτες παραβίασαν τις πόρτες του ναού και έπειτα έσπασαν την κλειδαριά από το παγκάρι αφαιρώντας χρηματικό ποσό. Οι κάτοικοι της Άνω Λοβίνας μας ανέφεραν οτι το κίνητρο των ληστών ήταν χρηματικό και δεν...
25 Αυγούστου, 2019 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2019 - 14:22

Διέρρηξαν τον Άγιο Νικόλαο στη Λοβίνα

Διαδώστε:
Διέρρηξαν τον Άγιο Νικόλαο στη Λοβίνα

Κατά την διάρκεια της νύχτας άγνωστοι διέρρηξαν την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο χωριό Λοβίνα στην Άνω Δρόπολη, στην Βόρεια Ήπειρο.

Οι διαρρήκτες παραβίασαν τις πόρτες του ναού και έπειτα έσπασαν την κλειδαριά από το παγκάρι αφαιρώντας χρηματικό ποσό. Οι κάτοικοι της Άνω Λοβίνας μας ανέφεραν οτι το κίνητρο των ληστών ήταν χρηματικό και δεν προκάλεσαν φθορές στις αγιογραφίες.

Η ιστοσελίδα himara.gr επισημαίνει: «Όπως όλα δείχνουν, μετά και την αποχώρηση των καλοκαιρινών επισκεπτών από τα χωριά της ελληνικής μειονότητας, οι διαρρήξεις και οι καταστροφές σε σπίτια και ναούς θα επανέλθουν με την αλβανική αστυνομία να παίζει τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου εις βάρος των Βορειοηπειρωτών».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων