11/12/2019 11/12/2019 Την αλληλεγγύη τους προς τους σεισμόπληκτους έδειξαν Αλβανοί αγρότες μέσω της Εκκλησίας. Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του π. Παντελεήμονα Σότα, εφημερίου της ενορίας του Ντιβιάκ, δώρισαν αγροτικά προϊόντα στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο, προκειμένου αυτά να χρησιμοποιηθούν για την σίτιση των ανθρώπων που φιλοξενούνται σε αυτή. Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τον...
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:47

Δώρισαν τα προϊόντα τους για τους σεισμόπληκτους

Διαδώστε:
Δώρισαν τα προϊόντα τους για τους σεισμόπληκτους

Την αλληλεγγύη τους προς τους σεισμόπληκτους έδειξαν Αλβανοί αγρότες μέσω της Εκκλησίας.

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του π. Παντελεήμονα Σότα, εφημερίου της ενορίας του Ντιβιάκ, δώρισαν αγροτικά προϊόντα στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο, προκειμένου αυτά να χρησιμοποιηθούν για την σίτιση των ανθρώπων που φιλοξενούνται σε αυτή.

Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας και προσωπικά ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος.

Οι εκκλησίες και οι μονές των σεισμόπληκτων περιοχών άνοιξαν από τη πρώτη στιγμή για να στεγάσουν τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν όλες οι φιλανθρωπικές δομές της εκκλησίας για την παροχή βοήθειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων