13/11/2020 13/11/2020 Με παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο για την ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου ξεκίνησε η Σύναξη Κατηχητών και Νέων στο Ελμπασάν η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.  Από την πρώτη στιγμή που Μακαριώτατος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην Ελλάδα, ύστερα από την διάγνωση πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, οι πιστοί στην Αλβανία εντείνουν...
13 Νοεμβρίου, 2020 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2020 - 9:44

Έκαναν παράκληση για την υγεία του Αρχιεπισκόπου τους

Διαδώστε:
Έκαναν παράκληση για την υγεία του Αρχιεπισκόπου τους

Με παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο για την ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου ξεκίνησε η Σύναξη Κατηχητών και Νέων στο Ελμπασάν η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. 

Από την πρώτη στιγμή που Μακαριώτατος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην Ελλάδα, ύστερα από την διάγνωση πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, οι πιστοί στην Αλβανία εντείνουν τις προσευχές τους έτσι ώστε να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια αυτή για τον Αρχιεπίσκοπό τους, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται άοκνα ώστε το μήνυμα του Χριστού να φτάνει σε κάθε γωνιά της Αλβανίας.

“Προσευχόμαστε αυτή η πρόκληση να τον ενισχύσει και να μας επιστρέψει το συντομότερο δυνατό!” ευχήθηκε ο προϊστάμενος του κατηχητικού έργου της Μητρόπολης Ελμπασάν.

Ακολούθως η συζήτησης στη σύναξη επικεντρώθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και στα μηνύματα που εκπέμπει η Εκκλησία για την αντιμετώπισή της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων