12/07/2022 12/07/2022 Τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου τίμησαν στην Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν στην Εκκλησία της Αλβανίας με επίκεντρο τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου.  Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στη σημερινή ημέρα η παρουσία της κ. Αφροδίτης Τζανίλα, η οποία αποτελεί μεγάλη ευεργέτιδα της ενορίας καθώς με δωρεές της ο ναός κατάφερε να ανοικοδομηθεί και να λάβει...
12 Ιουλίου, 2022 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2022 - 15:14

Ελμπασάν: Τίμησαν τον Άγιο Παΐσιο και την ευεργέτιδα του ναού

Διαδώστε:
Ελμπασάν: Τίμησαν τον Άγιο Παΐσιο και την ευεργέτιδα του ναού

Τη μνήμη του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου τίμησαν στην Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν στην Εκκλησία της Αλβανίας με επίκεντρο τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου. 

Ιδιαίτερη χαρά έδωσε στη σημερινή ημέρα η παρουσία της κ. Αφροδίτης Τζανίλα, η οποία αποτελεί μεγάλη ευεργέτιδα της ενορίας καθώς με δωρεές της ο ναός κατάφερε να ανοικοδομηθεί και να λάβει τη μορφή που έχει σήμερα.

“Βρήκαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε για τις συνεχιζόμενες συνεισφορές της”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ενορία.

Μεταξύ άλλων ο εφημέριος αναφέρθηκε και στο βίο του Αγίου Παϊσίου ζητώντας τις πρεσβείες του για την ενίσχυση του έργου της τοπικής Εκκλησίας και του λαού της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων