30/07/2022 31/07/2022 Οι θερινές νεανικές κατασκηνώσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς ξεκίνησαν πάλι μετά από τρία χρόνια εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου και την μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορυτσάς κ. Ιωάννη. του Νίκου Οικονόμου / ope.gr...
30 Ιουλίου, 2022 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2022 - 0:57

Έναρξη κατασκηνώσεων στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς

Διαδώστε:
Έναρξη κατασκηνώσεων στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς

Οι θερινές νεανικές κατασκηνώσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς ξεκίνησαν πάλι μετά από τρία χρόνια εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου και την μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορυτσάς κ. Ιωάννη.

  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

 

Για τα αγόρια, η κατασκήνωση λειτουργεί στους χώρους της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Μοσχόπολη, ενώ για τα κορίτσια στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μπομποστίτσα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσευχές, αγρυπνίες, Iερές Aκολουθίες και προσκυνήματα σε εκκλησίες της περιοχής. Επίσης, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε Ιερά Μυστήρια όπως η Θεία Κοινωνία και η Εξομολόγηση.

Ακόμη το πρόγραμμα του Σαββάτου 30 Ιουλίου 2022, περιλαμβάνει ομιλία πνευματικού περιεχομένου στα παιδιά από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορυτσάς κ. Ιωάννη, ενώ την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 οι νέοι και οι νέες θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Κορυτσάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων