19/02/2022 19/02/2022 Φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού πραγματοποίησαν επιμορφωτική και ενημερωτική επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου «ΛΟΓΟΣ», σήμερα 19 Φεβρουαρίου. Υπεύθυνη για τη Βιβλιοθήκη, η κα Βιολέτα Πλέπη ενημέρωσε τους μαθητές για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης με νέους ελληνόγλωσσους τίτλους και πηγές που καλύπτουν όλους τους επιστημονικούς χώρους που μελετήθηκαν στο Πρόγραμμα Σπουδών τους...
19 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2022 - 20:57

Επιμορφωτική επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου “ΛΟΓΟΣ”

Διαδώστε:
Επιμορφωτική επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου “ΛΟΓΟΣ”

Φοιτητές του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού πραγματοποίησαν επιμορφωτική και ενημερωτική επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου «ΛΟΓΟΣ», σήμερα 19 Φεβρουαρίου.

Υπεύθυνη για τη Βιβλιοθήκη, η κα Βιολέτα Πλέπη ενημέρωσε τους μαθητές για τον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης με νέους ελληνόγλωσσους τίτλους και πηγές που καλύπτουν όλους τους επιστημονικούς χώρους που μελετήθηκαν στο Πρόγραμμα Σπουδών τους (συνολικά 1722 τίτλοι Γλώσσας & Λογοτεχνίας).

Οι μαθητές έχουν επίσης πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων, ιστοσελίδες, οπτικοακουστικό υλικό, ανθολογίες κειμένων, ψηφιοποιημένες συλλογές βιβλίων, περιοδικά και εφημερίδες.

Πανεπιστημιακό Κολλέγιο “ΛΟΓΟΣ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων