19/04/2019 19/04/2019 Η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων τελέστηκε στο χωριό Φίκα του Ελμπασάν. Στη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν φοιτητές του Πανεπιστημίου “ΛΟΓΟΣ” συνοδευόμενοι από τον Σεβ. Μητροπολίτη Απολλωνίας και Φίερι κ. Νικόλαο. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα για την ζωή των πιστών, αλλά και...
19 Απριλίου, 2019 - 21:30

Επίσκεψη σε Μονή του Ελμπασάν από φοιτητές

Διαδώστε:
Επίσκεψη σε Μονή του Ελμπασάν από φοιτητές

Η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων τελέστηκε στο χωριό Φίκα του Ελμπασάν. Στη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν φοιτητές του Πανεπιστημίου “ΛΟΓΟΣ” συνοδευόμενοι από τον Σεβ. Μητροπολίτη Απολλωνίας και Φίερι κ. Νικόλαο. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο και αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα για την ζωή των πιστών, αλλά και στα υψηλά μηνύματα που απορρέουν από την Ανάσταση του Κυρίου. Στη συνέχεια οι φοιτητές επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου Βλαντιμίρ όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων