24/06/2019 24/06/2019 Το έργο της πλήρους αποκατάστασης του ναού του Αγίου Μιχαήλ στη Μοσχόπολη, ενέκρινε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτιστική Κληρονομιάς Κορυτσάς. Οι εργασίες είχαν ξεκινήσει με την αποκατάσταση της στέγης του ναού. Η Διεύθυνση κατά την πορεία των εργασιών έκρινε ότι πρέπει να γίνει άμεση συντήρηση και στο εσωτερικό του ναού καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος ο ναός,...
24 Ιουνίου, 2019 - 11:51

Έργα αναστήλωσης σε ιστορικό ναό στη Μοσχόπολη

Διαδώστε:
Έργα αναστήλωσης σε ιστορικό ναό στη Μοσχόπολη

Το έργο της πλήρους αποκατάστασης του ναού του Αγίου Μιχαήλ στη Μοσχόπολη, ενέκρινε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτιστική Κληρονομιάς Κορυτσάς.

Οι εργασίες είχαν ξεκινήσει με την αποκατάσταση της στέγης του ναού. Η Διεύθυνση κατά την πορεία των εργασιών έκρινε ότι πρέπει να γίνει άμεση συντήρηση και στο εσωτερικό του ναού καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος ο ναός, ύστερα και από τις τελευταίες σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, να υποστεί μεγαλύτερες φθορές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων