28/02/2019 28/02/2019 Σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη των εργασιών ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Κοσίνα της Πρεμετής. Τη συντήρηση του Ιερού Ναού είχε αναλάβει ο πυρήνας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, ενώ το σχέδιο εγκρίθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ανασυγκρότησης του Υπουργείο Πολιτισμού. Η υλοποίηση αυτού του έργου...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:34

Έργα αποκατάστασης Ναού στη Κοσίνα Πρεμετής

Διαδώστε:
Έργα αποκατάστασης Ναού στη Κοσίνα Πρεμετής

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την έναρξη των εργασιών ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο χωριό Κοσίνα της Πρεμετής. Τη συντήρηση του Ιερού Ναού είχε αναλάβει ο πυρήνας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, ενώ το σχέδιο εγκρίθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ανασυγκρότησης του Υπουργείο Πολιτισμού. Η υλοποίηση αυτού του έργου σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε από την Εκκλησία της Αλβανίας ενώ το κόστος συντήρησης έφτασε στα 4,435’395 ALL.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων