09/05/2019 09/05/2019 Τα πολιτιστικά αγαθά σε όλη την Αλβανία παρακολουθούνται συστηματικά και διατηρούνται από ειδικούς των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε αυτό το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου. Οι ειδικοί πραγματοποίησαν γραφική και φωτογραφική προσωπογραφία στην εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ στη περιοχή Βίθουκ της Κορυτσάς για να υλοποιήσουν το έργο για συστηματική συντήρηση του ναού. “Η φροντίδα, η συντήρηση και...
09 Μαΐου, 2019 - 19:46

Έργα συντήρησης σε ναό της Κορυτσάς

Διαδώστε:
Έργα συντήρησης σε ναό της Κορυτσάς

Τα πολιτιστικά αγαθά σε όλη την Αλβανία παρακολουθούνται συστηματικά και διατηρούνται από ειδικούς των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε αυτό το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου. Οι ειδικοί πραγματοποίησαν γραφική και φωτογραφική προσωπογραφία στην εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ στη περιοχή Βίθουκ της Κορυτσάς για να υλοποιήσουν το έργο για συστηματική συντήρηση του ναού. “Η φροντίδα, η συντήρηση και η προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς είναι μια κοινή αποστολή να μεταφερθούν αυτά τα πλούτη με τον σωστό τρόπο στις μελλοντικές γενιές” ανέφεραν οι υπεύθυνοι της συντήρησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων