29/04/2019 29/04/2019 Ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα παρέστη, μεταξύ άλλων επισήμων, στην πασχαλινή δεξίωση που παρέθεσε χθες ο αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Ο Πρόεδρος της Αλβανίας εκτιμάται ότι με τον τρόπο αυτό θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή του για τη συμβολή της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας στην κοινωνία της χώρας....
29 Απριλίου, 2019 - 16:05

Ευχές για το Πάσχα δέχτηκε ο Αρχιεπ. Αλβανίας

Διαδώστε:
Ευχές για το Πάσχα δέχτηκε ο Αρχιεπ. Αλβανίας

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα παρέστη, μεταξύ άλλων επισήμων, στην πασχαλινή δεξίωση που παρέθεσε χθες ο αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Ο Πρόεδρος της Αλβανίας εκτιμάται ότι με τον τρόπο αυτό θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή του για τη συμβολή της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας στην κοινωνία της χώρας. Άλλωστε η αρμονική συνύπαρξη των θρησκευτικών κοινοτήτων στην Αλβανία επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι στη δεξίωση προσήλθαν για να ευχηθούν στο Μακαριώτατο, οι επικεφαλής όλων των θρησκευτικών κοινοτήτων της Αλβανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων