27/12/2021 28/12/2021 Αυτά τα Χριστούγεννα η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν στην Αλβανία, βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου που εδώ και πολλά χρόνια συντελείται από την Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, τα στελέχη και οι ιερείς της Μητροπόλεως, προχώρησαν στην διανομή 100 δεμάτων βοηθείας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Όπως...
27 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2021 - 0:33

Φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Ελμπασάν

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Ελμπασάν

Αυτά τα Χριστούγεννα η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν στην Αλβανία, βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου που εδώ και πολλά χρόνια συντελείται από την Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, τα στελέχη και οι ιερείς της Μητροπόλεως, προχώρησαν στην διανομή 100 δεμάτων βοηθείας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη στην σχετική της ανακοίνωση, τα δέματα περιείχαν είδη πρώτης ανάγκης καθώς επίσης και απορρυπαντικά, ενώ ο σκοπός είναι να απαλύνει ο πόνος όσων αυτές τις μέρες βρίσκονται σε ανάγκη. Επιπλέον την κίνησή της στήριξαν αρκετοί δωρητές, για τους οποίους η Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες.

Όλα αυτά τα χρόνια η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, διακρίνεται για το πολύπλευρο και σημαντικό της έργο, καθώς βρίσκεται με κάθε τρόπο πλάι στον άνθρωπο, χωρίς να κάνει καμία απολύτως διάκριση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων