16/06/2022 17/06/2022 Στο πλαίσιο φιλανθρωπικών δράσεων της εν Αλβανία Εκκλησίας για την υποστήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ακαδημαϊκοί και φοιτητές του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου «Λόγος» επισκέφθηκαν το Κέντρο «Υπηρεσία Αγάπης». Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε κάτι από τον εαυτό σου με μεγάλη αγάπη», φοιτητές και ακαδημαϊκοί προσέφεραν δέματα αγάπης. Η φιλανθρωπική δράση αποτελεί πρωτοβουλία...
16 Ιουνίου, 2022 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2022 - 1:49

Φοιτητές υλοποιούν το όραμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Διαδώστε:
Φοιτητές υλοποιούν το όραμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας

Στο πλαίσιο φιλανθρωπικών δράσεων της εν Αλβανία Εκκλησίας για την υποστήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ακαδημαϊκοί και φοιτητές του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου «Λόγος» επισκέφθηκαν το Κέντρο «Υπηρεσία Αγάπης».

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε κάτι από τον εαυτό σου με μεγάλη αγάπη», φοιτητές και ακαδημαϊκοί προσέφεραν δέματα αγάπης.

Η φιλανθρωπική δράση αποτελεί πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, και ξεκίνησε το 2005. Έτσι κάθε χρόνο προσφέρονται 60-70 δωρεάν μερίδες φαγητού δύο φορές την εβδομάδα.

Η εν Αλβανία Εκκλησία κάνει έκκληση να αυξηθεί ο αριθμός των δεμάτων αγάπης προκειμένου να επωφεληθούν ολοένα και περισσότεροι που είναι σε ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων