26/10/2021 26/10/2021 Σε διάψευση όσων ανέφερε σε δημοσίευμα της στο Σαββατιάτικο φύλλο η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ σχετικά με την εμπλοκή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου για την επίλυση του προβλήματος αναφορικά με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στα Ελληνικά Σχολεία στην Αλβανία προχώρησε η Αρχιεπισκοπή Τιράνων. “Όσα αναφέρονται σχετικά με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας...
26 Οκτωβρίου, 2021 - 9:25

Η Αρχιεπισκοπή Τιράνων διαψεύδει δημοσίευμα

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Τιράνων διαψεύδει δημοσίευμα

Σε διάψευση όσων ανέφερε σε δημοσίευμα της στο Σαββατιάτικο φύλλο η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ σχετικά με την εμπλοκή του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου για την επίλυση του προβλήματος αναφορικά με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στα Ελληνικά Σχολεία στην Αλβανία προχώρησε η Αρχιεπισκοπή Τιράνων.

“Όσα αναφέρονται σχετικά με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο σε άρθρο της εφημερίδας «Εστία»: «Άφησαν τα ελληνικά σχολεία της Βορείου Ηπείρου χωρίς δασκάλους! Απελπισμένος ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος έκανε διάβημα στο Μέγαρο Μαξίμου», δεν είναι αληθινά”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπή η οποία κοινοποιήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Σαββατιάτικο πρωτοσέλιδο της ΕΣΤΙΑΣ

Όλο το δημοσίευμα μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων