01/02/2023 01/02/2023 Την έμπρακτη στήριξη της στην ενίσχυση των ευπαθών ομάδων της αλβανικής κοινωνίας δείχνει σε κάθε ευκαιρία η Ορθόδοξη Εκκλησίας με τις δράσεις που πραγματοποιεί. Η Διακονία Αγάπης, μια ομάδα η οποία έχει δημιουργηθεί από την Εκκλησία της Αλβανίας για να προσφέρει στο κοινωνικό έργο, ενημέρωσε ομάδα γυναικών σε χωριό της κεντρικής Αλβανίας για την καλλιέργεια...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 9:46

Η Διακονία Αγάπης στην εκστρατεία ενημέρωσης των γυναικών της αλβανικής υπαίθρου

Διαδώστε:
Η Διακονία Αγάπης στην εκστρατεία ενημέρωσης των γυναικών της αλβανικής υπαίθρου

Την έμπρακτη στήριξη της στην ενίσχυση των ευπαθών ομάδων της αλβανικής κοινωνίας δείχνει σε κάθε ευκαιρία η Ορθόδοξη Εκκλησίας με τις δράσεις που πραγματοποιεί.

Η Διακονία Αγάπης, μια ομάδα η οποία έχει δημιουργηθεί από την Εκκλησία της Αλβανίας για να προσφέρει στο κοινωνικό έργο, ενημέρωσε ομάδα γυναικών σε χωριό της κεντρικής Αλβανίας για την καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων σε θερμοκήπια, τη χρήση νέων τεχνολογιών για τη βελτίωση της παραγωγής και την προώθηση στην αγορά των προϊόντων.

Στόχος της δράσης ήταν η περαιτέρω χειραφέτηση των γυναικών της αλβανικής υπαίθρου και η ενθάρρυνση τους για την ανταλλαγή απόψεων και νέες συνεργασίες σε τομείς στους οποίους εργάζονται.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την Ισότητα των Φύλων.

«Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε έργο που εστιάζει στη γυναικεία χειραφέτηση», ανέφερε μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα καταθέτοντας τις θετικές εμπειρίες που αποκόμισε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων