29/04/2022 29/04/2022 Με τη μέριμνα της τοπικής Εκκλησίας του Ελμπασάν αλλά και τη συνδρομή δωρητών αρκετοί άνθρωποι και φέτος ενισχύθηκαν με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.  Η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν σε συνεργασία με πιστούς από την ευρύτερη περιοχή συνεχίζει να στηρίζει τις οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες. Φέτος στο πλαίσιο της Μεγάλης Εβδομάδας...
29 Απριλίου, 2022 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2022 - 10:19

Η Εκκλησία σκόρπισε τη χαρά του Πάσχα σε κάθε οικογένεια

Διαδώστε:
Η Εκκλησία σκόρπισε τη χαρά του Πάσχα σε κάθε οικογένεια

Με τη μέριμνα της τοπικής Εκκλησίας του Ελμπασάν αλλά και τη συνδρομή δωρητών αρκετοί άνθρωποι και φέτος ενισχύθηκαν με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. 

Η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν σε συνεργασία με πιστούς από την ευρύτερη περιοχή συνεχίζει να στηρίζει τις οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες. Φέτος στο πλαίσιο της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, μοιράστηκαν 50 πακέτα τροφίμων σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με την ευλογία του Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντωνίου και το γενικό σύνθημα “Ας σκορπίσουμε τη χαρά του Πάσχα σε κάθε οικογένεια”. Εθελοντές και ιερείς πήγαν πόρτα πόρτα και παρέδωσαν τη βοήθεια, συζητώντας παράλληλα με τους ανθρώπους για τις καθημερινές τους δυσκολίες.

Με ανακοίνωση της η Μητρόπολη εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους δωρητές οι οποίοι ζήτησαν να διαφυλαχθεί η ανωνυμία τους. Τέτοιες δράσεις, οι οποίες διοργανώνονται και σε άλλα χρονικά διαστήματα εκτός των μεγάλων εορτών, έρχονται να υπενθυμίσουν το σπουδαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία της Αλβανίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων