13/06/2022 13/06/2022 Πανηγυρικά εορτάστηκε η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στην Αρχιεπισκοπή Τιράνων. Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην αλβανική πρωτεύουσα προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αμαντίας κ. Ναθαναήλ. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι εκ του Ιερού Βήματος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βύλιδος κ. Άστιος. Για την...
13 Ιουνίου, 2022 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2022 - 16:33

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στα Τίρανα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στα Τίρανα (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρικά εορτάστηκε η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στην Αρχιεπισκοπή Τιράνων.

Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην αλβανική πρωτεύουσα προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αμαντίας κ. Ναθαναήλ. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι εκ του Ιερού Βήματος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βύλιδος κ. Άστιος.

Για την εορτή της Πεντηκοστής και τη σημασία του τρίτου προσώπου της Αγίας Τριάδος μίλησε στο εκκλησίασμα ο π. Χαράλαμπος Γκιόκα, ενώ τους ύμνους απέδωσε η χορωδία του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Αναστάσεως του Κυρίου υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Θεοδώρου Πέτσι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων