11/02/2022 11/02/2022 Τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρα Βλασίου τίμησαν στην Ιερά Μονή που τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου κοντά στο Δυρράχιο. Χθες, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Σήμερα το πρωί τελέστηκε η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Απολλωνίας και Φίερ κ. Νικολάου. Τον θείο λόγο κήρυξε...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 23:53

Η εορτή του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο

Τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρα Βλασίου τίμησαν στην Ιερά Μονή που τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου κοντά στο Δυρράχιο.

Χθες, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας. Σήμερα το πρωί τελέστηκε η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Απολλωνίας και Φίερ κ. Νικολάου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο φοιτητής της Θεολογικής Ακαδημίας «Ανάσταση του Χριστού», η οποία εδρεύει στους χώρους της Μονής, Ανδρέας Τζάνο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους εορτάζοντες και σε όσους προσήλθαν για να τιμήσουν τον Άγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων