08/06/2019 08/06/2019 Στις εκδηλώσεις για την έναρξη της τουριστικής περιόδου, που διοργανώνει ο Δήμος του Ελμπασάν στην περιοχή Σπάτα, παραβρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος. Αφορμή για την παρουσία του Σεβασμιωτάτου στάθηκε ότι το γεγονός ότι και Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν συμμετέχει στις δράσεις αυτές στηρίζοντας τη τοπική κοινωνία. Ως γνωστός η Εκκλησία της Αλβανίας έχει...
08 Ιουνίου, 2019 - 18:25

Η Ι.Μ. Ελμπασάν στηρίζει την τοπική κοινωνία

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Ελμπασάν στηρίζει την τοπική κοινωνία

Στις εκδηλώσεις για την έναρξη της τουριστικής περιόδου, που διοργανώνει ο Δήμος του Ελμπασάν στην περιοχή Σπάτα, παραβρέθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος.

Αφορμή για την παρουσία του Σεβασμιωτάτου στάθηκε ότι το γεγονός ότι και Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν συμμετέχει στις δράσεις αυτές στηρίζοντας τη τοπική κοινωνία. Ως γνωστός η Εκκλησία της Αλβανίας έχει ως βασικό στόχο τη διάσωση και προβολή της Ορθόδοξης πολιτιστικής κληρονομιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων