02/11/2019 02/11/2019 Τα 500 χρόνια από το μαρτύριο του Αγίου Ιακώβου του Νεομάρτυρα εόρτασαν πανηγυρικά στον Καθεδρικό Ναό της Κορυτσάς οι πιστοί. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης με την συμμετοχή κληρικών της Μητροπολιτικής περιφέρειας Κορυτσάς. Ο ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς, οι οποίο συνέρρευσαν να προσκυνήσουν απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου, το...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 11:32

Η Κορυτσά προσκύνησε το ιερό λείψανο του Νεομάρτυρα Ιακώβου

Διαδώστε:
Η Κορυτσά προσκύνησε το ιερό λείψανο του Νεομάρτυρα Ιακώβου

Τα 500 χρόνια από το μαρτύριο του Αγίου Ιακώβου του Νεομάρτυρα εόρτασαν πανηγυρικά στον Καθεδρικό Ναό της Κορυτσάς οι πιστοί.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης με την συμμετοχή κληρικών της Μητροπολιτικής περιφέρειας Κορυτσάς. Ο ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς, οι οποίο συνέρρευσαν να προσκυνήσουν απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου, το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μητρόπολη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το πολυπληθές εκκλησίασμα για τη συμμετοχή στη πανηγυρική Θεία Λειτουργία και αναφέρθηκε στην μεγάλη ευλογία της Μητρόπολης να έχει απότμημα του ιερού λειψάνου του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων