28/09/2019 28/09/2019 Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορυτσάς κ. Ιωάννου τίμησαν κλήρος και λαός της επαρχίας Κορυτσάς την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η μετάστασις του αποστόλου και ευαγγελιστού Ιωάννου. Ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Ανάστασης του Κυρίου, ευχαριστώντας τους κληρικούς και το ποίμνιό του για την...
28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2019 - 16:18

Η Κορυτσά τίμησε τον Επίσκοπο της

Διαδώστε:
Η Κορυτσά τίμησε τον Επίσκοπο της

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορυτσάς κ. Ιωάννου τίμησαν κλήρος και λαός της επαρχίας Κορυτσάς την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η μετάστασις του αποστόλου και ευαγγελιστού Ιωάννου.

Ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Ανάστασης του Κυρίου, ευχαριστώντας τους κληρικούς και το ποίμνιό του για την αγάπη που του δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της τοπικής Εκκλησίας.

Ακολούθως δέχτηκε ευχές από τους τοπικούς φορείς της περιοχής αλλά και από απλούς πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων