15/12/2019 15/12/2019 Η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας συνεχίζεται. Η Εκκλησία της Αλβανίας από τη πρώτη στιγμή στάθηκε στους πληγέντες ανοίγοντας τους ναούς και τις μονές, προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι το είχαν ανάγκη. Η Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο φιλοξενεί περίπου 150 ανθρώπους. Χθες, η Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φίερ απέστειλε δέματα με...
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2019 - 10:11

Η Μητρόπολη Φίερ κοντά στους σεισμόπληκτους

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Φίερ κοντά στους σεισμόπληκτους

Η ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας συνεχίζεται.

Η Εκκλησία της Αλβανίας από τη πρώτη στιγμή στάθηκε στους πληγέντες ανοίγοντας τους ναούς και τις μονές, προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι το είχαν ανάγκη.

Η Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο φιλοξενεί περίπου 150 ανθρώπους. Χθες, η Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φίερ απέστειλε δέματα με είδη ένδυσης, προκειμένου αυτά να παρασχεθούν στους φιλοξενούμενους εκεί και σε όσους το έχουν ανάγκη.

Την ίδια ώρα συγκινεί, όπως αναφέρει η Εκκλησία της Αλβανίας, η άοκνη προσπάθεια των εθελοντών οι οποίο όλες αυτές τις ημέρες διακονούν τους συνανθρώπους τους που βρίσκονται εκεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων