29/11/2019 29/11/2019 Στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο φιλοξενούνται 150 άνθρωποι οι οποίοι επλήγησαν από τον φονικό σεισμό στη γειτονική χώρα. Από τη πρώτη στιγμή ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος είχε τονίσει στο δήμαρχο της πόλης πως θα διαθέσει όλες τις πλησιέστερες Μονές προκειμένου να φιλοξενηθούν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Τεράστια υπήρξε η κινητοποίηση...
29 Νοεμβρίου, 2019 - 17:18
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2019 - 17:19

Η Ι.Μ. Αγ. Βλασίου στο Δυρράχιο φιλοξενεί 150 πληγέντες από τον σεισμό

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Αγ. Βλασίου στο Δυρράχιο φιλοξενεί 150 πληγέντες από τον σεισμό

Στην Ιερά Μονή Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο φιλοξενούνται 150 άνθρωποι οι οποίοι επλήγησαν από τον φονικό σεισμό στη γειτονική χώρα. Από τη πρώτη στιγμή ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος είχε τονίσει στο δήμαρχο της πόλης πως θα διαθέσει όλες τις πλησιέστερες Μονές προκειμένου να φιλοξενηθούν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη.

Τεράστια υπήρξε η κινητοποίηση της νεολαίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Εθελοντές κάθε ηλικίας ξεκίνησαν εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων, ειδών ιματισμού αλλά και χρημάτων προκειμένου να διατεθούν στους πληγέντες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων