29/12/2022 30/12/2022 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, η Ορθόδοξη Νεολαία Τιράνων ανέλαβε την πρωτοβουλία τα φετινά Χριστούγεννα να μεταφέρει την χαρμόσυνη είδηση της Γέννησης του Θεανθρώπου στις καρδιές εκατοντάδων οικογενειών με μια από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές δράσεις που έχει υλοποιήσει ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ). Τoυ Νίκου Οικονόμου / ope.gr   Στο...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 4:40

Η Ορθόδοξη Νεολαία Τιράνων στήριξε εκατοντάδες οικογένειες τα Χριστούγεννα

Διαδώστε:
Η Ορθόδοξη Νεολαία Τιράνων στήριξε εκατοντάδες οικογένειες τα Χριστούγεννα

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, η Ορθόδοξη Νεολαία Τιράνων ανέλαβε την πρωτοβουλία τα φετινά Χριστούγεννα να μεταφέρει την χαρμόσυνη είδηση της Γέννησης του Θεανθρώπου στις καρδιές εκατοντάδων οικογενειών με μια από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές δράσεις που έχει υλοποιήσει ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ).

  • Τoυ Νίκου Οικονόμου / ope.gr

 

Στο φιλανθρωπικό κάλεσμα των νέων ανταποκρίθηκαν πολλοί πιστοί εντός και εκτός Αλβανίας, καθώς και πρώην μέλη της Ορθοδόξου Νεολαίας Τιράνων οι οπoίοι σε σύντομο χρονικό διάστημα προσέφεραν τρόφιμα, ρουχισμό και φάρμακα σε εκατοντάδες οικογένειες.

Υπό την καθοδήγηση του Πρεσβυτέρου Γρηγορίου Pelushi, oι συμμετέχοντες ακολούθησαν το διαχρονικό παράδειγμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Αναστασίου, ο οποίος εμπνέει νέους και νέες να είναι συμπονετικοί και αλληλέγγυοι αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που προσφέρουν ελπίδα και χαρά σε ευάλωτους συνανθρώπους μας. Οι επωφελούμενες οικογένειες υποδέχθηκαν με ευγνωμοσύνη και χαρά τους νέους και τις νέες, εκφράζοντας μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην Εκκλησία της Αλβανίας καθώς και στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Αναστάσιο.

Με ανακοίνωση της η Ορθόδοξη Νεολαία Τιράνων εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη της σε όλους τους γενναιόδωρους δωρητές και συντελεστές της πρωτοβουλίας που κινητοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων, ανταποκρινόμενοι στο φιλανθρωπικό της κάλεσμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων