18/05/2019 18/05/2019 Ενώπιον των εκπροσώπων των θρησκευτικών κοινοτήτων και στα πλαίσια του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας υπεγράφη χθες στα Τίρανα μνημόνιο συνεργασίας κατά της βίας και του εξτρεμισμού. Την πρωτοβουλία ανέλαβε το Συντονιστικό Κέντρο κατά της Βίας και του Εξτρεμισμού. Απευθυνόμενος προς του εκπροσώπους ο Διευθυντής του προγράμματος τόνισε πως: “με την κίνηση αυτή διασφαλίζεται η αρμονική...
18 Μαΐου, 2019 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 9:33

Κατά της βίας και του εξτρεμισμού η Εκκλησία της Αλβανίας

Διαδώστε:
Κατά της βίας και του εξτρεμισμού η Εκκλησία της Αλβανίας

Ενώπιον των εκπροσώπων των θρησκευτικών κοινοτήτων και στα πλαίσια του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας υπεγράφη χθες στα Τίρανα μνημόνιο συνεργασίας κατά της βίας και του εξτρεμισμού. Την πρωτοβουλία ανέλαβε το Συντονιστικό Κέντρο κατά της Βίας και του Εξτρεμισμού. Απευθυνόμενος προς του εκπροσώπους ο Διευθυντής του προγράμματος τόνισε πως: “με την κίνηση αυτή διασφαλίζεται η αρμονική συνύπαρξη των θρησκευτικών ομάδων της Αλβανίας”. Την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας εκπροσώπησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων