15/03/2020 15/03/2020 Τις ακαδημαϊκές και διοικητικές δραστηριότητες αναστέλλει μέχρι τις 23 Μαρτίου το Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ” στα Τίρανα, ακολουθώντας τη σχετική απόφαση που έχει λάβει το υπουργείο Παιδείας της Αλβανίας προκειμένου να περιορίσει τη μετάδοση του κορωνοϊού.  O  COVID-19 έχει χτυπήσει και την Αλβανία με τον Αλβανό Πρωθυπουργό Έντι Ράμα να κατεβάζει Στρατό και αστυνομία στους δρόμους στο...
15 Μαρτίου, 2020 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2020 - 19:02

Κλειστό το Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ” στα Τίρανα

Διαδώστε:
Κλειστό το Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ” στα Τίρανα

Τις ακαδημαϊκές και διοικητικές δραστηριότητες αναστέλλει μέχρι τις 23 Μαρτίου το Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ” στα Τίρανα, ακολουθώντας τη σχετική απόφαση που έχει λάβει το υπουργείο Παιδείας της Αλβανίας προκειμένου να περιορίσει τη μετάδοση του κορωνοϊού. 

O  COVID-19 έχει χτυπήσει και την Αλβανία με τον Αλβανό Πρωθυπουργό Έντι Ράμα να κατεβάζει Στρατό και αστυνομία στους δρόμους στο πλαίσιο του ελέγχου για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας του πληθυσμού από τη διάδοση του κορονοϊού. Πάντως, όπως σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης στα Τίρανα, η ανταπόκριση του κοινού στα μέτρα που ανακοινώνονται καταγράφεται χαμηλή.

Η Εκκλησία της Αλβανίας έχει εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στα μέτρα που έχει λάβει για την αποτροπή περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.

“Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για το ποίμνιο, και με την εκτίμηση των μέτρων που ανακοινώθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις υγειονομικές αρχές της χώρας” αναφέρει, ενώ έχει αναστείλει τις Ιερές Ακολουθίες, πλην της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, μέχρι τις 3 Απριλίου.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων