01/05/2019 01/05/2019 Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Απολλωνίας κ. Νικολάου η τοπική Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φίερι πρόσφερε δέματα αγάπης σε ανθρώπους που δεν είχαν την δυνατότητα να ετοιμάσουν το πασχάλιο τραπέζι. Ανήμερα το Πάσχα ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον οίκο ευγηρίας της Μητρόπολης που εδρεύει στο Φίερι προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους τροφίμους. Κατά την...
01 Μαΐου, 2019 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2019 - 10:33

Κοντά στους ηλικιωμένους ο Μητρ. Απολλωνίας

Διαδώστε:
Κοντά στους ηλικιωμένους ο Μητρ. Απολλωνίας

Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Απολλωνίας κ. Νικολάου η τοπική Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φίερι πρόσφερε δέματα αγάπης σε ανθρώπους που δεν είχαν την δυνατότητα να ετοιμάσουν το πασχάλιο τραπέζι. Ανήμερα το Πάσχα ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον οίκο ευγηρίας της Μητρόπολης που εδρεύει στο Φίερι προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους τροφίμους. Κατά την εκεί παρουσία του ο Σεβ. κ. Νικόλαος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους ενισχύουν με τις δωρεές του τα ιδρύματα και τις ποιμαντικές δραστηριότητες της τοπικής εκκλησίας και ευχήθηκε όπως ο Αναστάς Κύριος τους χαρίζει δύναμη και υγεία να συνεχίσουν το έργο της προσφοράς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων