09/08/2023 09/08/2023 Με την ευλογία και την οικονομική ενίσχυση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος κοριτσιών στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς κοντά στους χώρους της Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μπομποστίτσα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η κατασκήνωση αυτή φιλοξενήθηκε σε αυτούς τους χώρους λόγω της θέσης που βρίσκεται το μοναστήρι, των συνθηκών που προσφέρει...
09 Αυγούστου, 2023 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2023 - 12:44

Κορυτσά: Λειτούργησε και φέτος η κατασκήνωση στους χώρους της Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Κορυτσά: Λειτούργησε και φέτος η κατασκήνωση στους χώρους της Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Με την ευλογία και την οικονομική ενίσχυση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος κοριτσιών στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς κοντά στους χώρους της Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μπομποστίτσα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η κατασκήνωση αυτή φιλοξενήθηκε σε αυτούς τους χώρους λόγω της θέσης που βρίσκεται το μοναστήρι, των συνθηκών που προσφέρει αλλά και λόγω της δροσιάς που παρέχει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Εκτός από το λατρευτικό πρόγραμμα και τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης τα νεαρά κορίτσια από την διάφορες περιοχές της Αλβανίας επισκέφθηκαν ιστορικούς ιερούς ναούς που χρονολογούνται την περίοδο του μεσαίωνα.

Την Κυριακή επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Κορυτσά όπου έλαβαν μέρος στην Θεία Λειτουργία κατά την οποία ιερούργησε ο Μητροπολίτης κ. Ιωάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων