18/03/2019 18/03/2019 Εις  ανάμνηση της αναστήλωσης των ιερών εικόνων τελέσθηκε Θεία Λειτουργία χθες, Α’ Κυριακή των Νηστειών, στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στα Τίρανα. Του αρχιερατικού συλλείτουργου που τελέστηκε προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος με τη συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου Αμαντίας κ. Ναθαναήλ και του Θεοφιλ. Επισκόπου Βύλιδος κ. Άστιος. Πλήθος...
18 Μαρτίου, 2019 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2019 - 22:44

Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Καθεδρικό Ναό Τιράνων

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Καθεδρικό Ναό Τιράνων

Εις  ανάμνηση της αναστήλωσης των ιερών εικόνων τελέσθηκε Θεία Λειτουργία χθες, Α’ Κυριακή των Νηστειών, στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στα Τίρανα. Του αρχιερατικού συλλείτουργου που τελέστηκε προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος με τη συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου Αμαντίας κ. Ναθαναήλ και του Θεοφιλ. Επισκόπου Βύλιδος κ. Άστιος. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας καθώς επίσης και στην περιφορά των εικόνων που ακολούθησε εντός του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων