01/05/2020 01/05/2020 Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά η Εκκλησία στην Αλβανία Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ελμπασάν κ. Αντωνίου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου Λιμπράζ προσέφερε δέματα αγάπης σε φτωχές οικογένειες και σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. “Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη στήριξη την περίοδο αυτή που...
01 Μαΐου, 2020 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2020 - 12:06

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η στήριξη των δοκιμαζομένων στην Αλβανία

Διαδώστε:
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η στήριξη των δοκιμαζομένων στην Αλβανία

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά η Εκκλησία στην Αλβανία

Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ελμπασάν κ. Αντωνίου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου Λιμπράζ προσέφερε δέματα αγάπης σε φτωχές οικογένειες και σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

“Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη στήριξη την περίοδο αυτή που δοκιμάζονται από την πανδημία του κορωνοϊού. Προσευχόμαστε να λήξει άμεσα αυτή η δοκιμασία της πανδημίας και με τη βοήθεια του Θεού θα έρθουν καλύτερες μέρες” αναφέρει η Μητρόπολη.

Στην Αλβανία η Ορθόδοξη Εκκλησία δείχνει της αγάπη της χωρίς διακρίσεις προς τις θρησκευτικές καταβολές του πληθυσμού και σε κάθε κοινωνική της δράση αυτό φροντίζει να το κάνει πράξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων