18/12/2023 18/12/2023 Με νέους και νέες από την Εκκλησία της Αλβανίας συναντήθηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου.  Ο Μακαριώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος εκ του ιερού βήματος κατά τη Θεία Λειτουργία την Κυριακή των Αγίων Προπατόρων, 17 Δεκεμβρίου, στην οποία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Αμαντίας...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:54

Με νέους και νέες συναντήθηκε στα Τίρανα ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

Διαδώστε:
Με νέους και νέες συναντήθηκε στα Τίρανα ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

Με νέους και νέες από την Εκκλησία της Αλβανίας συναντήθηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου. 

Ο Μακαριώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος εκ του ιερού βήματος κατά τη Θεία Λειτουργία την Κυριακή των Αγίων Προπατόρων, 17 Δεκεμβρίου, στην οποία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ.

Στη συνέχεια ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας, υποδέχθηκε στο Συνοδικό Μέγαρο περίπου 100 νέους και νέες από την Αρχιεπισκοπή Τιράνων, τις Ιερές Μητροπόλεις Κορυτσάς και Ελμπασάν, καθώς και το Γυμνάσιο “Πρωταγωνιστές”.

Κατά τη συνάντηση αυτή ο Μακαριώτατος έδωσε συμβουλές στους νέους για την πορεία της ζωής τους η οποία θα πρέπει να βρίσκεται στην πορεία της αγάπης και της ειρήνης, πλησίον στον Χριστό.

Μετά την ολοκλήρωση της ευλογημένης αυτής συνομιλίας οι νέοι και οι νέες έλαβαν την ευχή του  Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου και ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων