22/02/2022 23/02/2022 Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, είχε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο, για ακόμη μία φορά, την εκτίμηση στο πρόσωπό του και την ολόθερμη στήριξή του στο πνευματικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του. Από την πλευρά του, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος...
22 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2022 - 16:29

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαδώστε:
Με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, είχε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο, για ακόμη μία φορά, την εκτίμηση στο πρόσωπό του και την ολόθερμη στήριξή του στο πνευματικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του.

Από την πλευρά του, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Παπαμήτσος/ Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων