08/02/2021 08/02/2021 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορυτσάς κ. Ιωάννη επισκέφθηκε στην έδρα της Μητρόπολης ο πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα. Ο Αλβανός Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πολύτιμη συνεισφορά και τη βοήθεια που έδωσε η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας όλα αυτά τα χρόνια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην Κορυτσά, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας...
08 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2021 - 19:29

Μέτα: “Πολύτιμη η συνεισφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας”

Διαδώστε:
Μέτα: “Πολύτιμη η συνεισφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας”

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορυτσάς κ. Ιωάννη επισκέφθηκε στην έδρα της Μητρόπολης ο πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα.

Ο Αλβανός Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πολύτιμη συνεισφορά και τη βοήθεια που έδωσε η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας όλα αυτά τα χρόνια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στην Κορυτσά, ειδικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19.

“Μοιραστήκαμε την πεποίθηση ότι η πολιτεία πρέπει να δείξει περισσότερη προσοχή, προσοχή και υπευθυνότητα απέναντι στο πιο αδύνατο. Ευγνωμοσύνη σε όλους τους σοφούς θρησκευτικούς ηγέτες μας για την πολύτιμη συμβολή τους στην ενίσχυση της θαυμάσιας αλληλέγγυας αρμονίας και για τη βοήθεια που παρέχουν για την εκπαίδευση των νέων….” έγραψε σε ανάρτησή του ο Ιλίρ Μέτα.

Ο κ. Μέτα αναφέρθηκε και στο ζήτημα της απόδοσης των ιδιοκτησιών των θρησκευτικών κοινοτήτων της χώρας τονίζοντας πως το μεγαλύτερο αγκάθι σε αυτό είναι η διαφθορά. “Το βασικό εμπόδιο στην αποτυχία απόδοσης της ιδιοκτησίας στις θρησκευτικές κοινότητες είναι η διαφθορά. Είναι διπλή αμαρτία αυτό το ζήτημα που έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και πολύ καιρό”.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης κ. Ιωάννης ευχαρίστησε τον κ. Μέτα για την επίσκεψή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων