25/12/2019 25/12/2019 Μια συνέντευξη καρδιάς παραχώρησε στο Πρακτορείο Ορθοδοξία ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος. Στη συνέντευξη αυτή, που αποτελεί κατάθεση ψυχής, ο Μακαριώτατος μιλάει για όλη του την πορεία από την Αφρική ως την Αλβανία, για τους αγώνες που δόθηκαν, για τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε, για την εποχή του Χότζα και...
25 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2019 - 13:06

Μια κατάθεση ψυχής από τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Διαδώστε:
Μια κατάθεση ψυχής από τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Μια συνέντευξη καρδιάς παραχώρησε στο Πρακτορείο Ορθοδοξία ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος. Στη συνέντευξη αυτή, που αποτελεί κατάθεση ψυχής, ο Μακαριώτατος μιλάει για όλη του την πορεία από την Αφρική ως την Αλβανία, για τους αγώνες που δόθηκαν, για τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε, για την εποχή του Χότζα και την καταστροφική απαγόρευση να πιστεύει κανείς στο Θεό, για την ανθρώπινη ανάγκη για προσευχή αλλά κυρίως για την ανασύσταση της Εκκλησίας στην Αλβανία σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν εκκλησίες, δρόμοι ούτε καν ελπίδα . Η συνέντευξη θα προβληθεί αύριο 26 Δεκεμβρίου, ενώ στις 27 Δεκεμβρίου, θα προβληθεί ένα μεγάλο οδοιπορικό στην Αλβανία για την ιεραποστολή και το έργο του.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου:

 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης αυτής και μέσω του Πρακτορείου Ορθοδοξίας ο ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας δίνει το δικό του μήνυμα ενότητας και συμφιλίωσης για τα Χριστούγεννα:

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων