16/07/2019 16/07/2019 Κοντά στα παιδιά τα οποία βρίσκονται στις κατασκηνώσεις βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος. Τη Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην οποία συμμετείχαν και κοινώνησαν οι μικροί κατασκηνωτές. Στη σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος τόνισε στα παιδιά την αξία των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων και της κατασκηνωτικής...
16 Ιουλίου, 2019 - 10:34

Μητρ. Ελμπασάν: “Μεγάλη η αξία της κατασκηνωτικής ζωής”

Διαδώστε:
Μητρ. Ελμπασάν: “Μεγάλη η αξία της κατασκηνωτικής ζωής”

Κοντά στα παιδιά τα οποία βρίσκονται στις κατασκηνώσεις βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος.

Τη Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην οποία συμμετείχαν και κοινώνησαν οι μικροί κατασκηνωτές.

Στη σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος τόνισε στα παιδιά την αξία των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων και της κατασκηνωτικής ζωής, ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που καταβάλει η τοπική Εκκλησία για να φέρει όσο γίνεται πιο κοντά στο Χριστό τα παιδιά.

Στη συνέχεια τα οι κατασκηνωτές απέδωσαν εκκλησιαστικούς ύμνους και τραγούδια γεγονός που χαροποίησε τον Μητροπολίτη κ. Αντώνιο αλλά και τους παριστάμενους γονείς.

         

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων