31/03/2020 31/03/2020 Στην πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που έχει η λάβει τόσο η πολιτεία όσο και η Εκκλησία της Αλβανίας, αναφέρεται με Εγκύκλιο που εξέδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Απολλωνίας και Φίερ κ. Νικόλαος. “Γνωρίζω ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί εμποδίζουν την προσέλευσή σας στους Ναούς. Αυτό όμως δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το...
31 Μαρτίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2020 - 23:04

Μητροπολίτης Απολλωνίας: “Να ενισχύσουμε την προσευχή μας”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Απολλωνίας: “Να ενισχύσουμε την προσευχή μας”

Στην πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που έχει η λάβει τόσο η πολιτεία όσο και η Εκκλησία της Αλβανίας, αναφέρεται με Εγκύκλιο που εξέδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Απολλωνίας και Φίερ κ. Νικόλαος.

“Γνωρίζω ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί εμποδίζουν την προσέλευσή σας στους Ναούς. Αυτό όμως δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να προσεύχεστε από το σπίτι. Ας ζητήσουμε το έλεος του Θεού και ας ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη προσευχή μας. Ας ζητούμε καθημερινά από τον Θεό μέσα από την προσευχή να σταματήσει όσο γίνεται πιο ανώδυνα αυτή η δοκιμασία. Ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες ο νους μας πρέπει να σταθεί στους αρρώστους που έχουν ανάγκη από τις προσευχές μας καθώς και στο ιατρικό προσωπικό που δίνει καθημερινό αγώνα για να βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων