18/09/2021 18/09/2021 Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν, στις 16 Σεπτεμβρίου 2021, οι πρυτάνεις του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου “Λόγος” της Εκκλησίας της Αλβανίας (έργου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου) και του Πανεπιστημίου των Τιράνων, Δρ. Καθηγητής Ηλία Νίνκα (Ilia Ninka) και Δρ. Καθηγητής Artan Hoxha αντίστοιχα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου των Τιράνων. Αντικείμενο της ήταν η υλοποίηση του...
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 10:21

Μνημόνιο συνεργασίας Κολλεγίου «Λόγος» και Πανεπιστημίου Τιράνων

Διαδώστε:
Μνημόνιο συνεργασίας Κολλεγίου «Λόγος» και Πανεπιστημίου Τιράνων

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν, στις 16 Σεπτεμβρίου 2021, οι πρυτάνεις του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου “Λόγος” της Εκκλησίας της Αλβανίας (έργου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου) και του Πανεπιστημίου των Τιράνων, Δρ. Καθηγητής Ηλία Νίνκα (Ilia Ninka) και Δρ. Καθηγητής Artan Hoxha αντίστοιχα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου των Τιράνων. Αντικείμενο της ήταν η υλοποίηση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο θεσμών και η υπογραφή του.

Το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο “ΛΟΓΟΣ” εκπροσωπήθηκε από τον Πρύτανη καθ. Δρ. Ηλία Νίνκα και τον διευθυντή του Venian (Naum) Mile, ενώ το Πανεπιστήμιο των Τιράνων εκπροσωπήθηκε από τον Πρύτανη καθ. Δρ. Artan Hoxha, τον διευθυντή του, Skerdi Dafa, την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, καθ. Adela Karapici και την διευθύντρια επιστημονικής έρευνας, έργων και εξωτερικών σχέσεων Dr. Erida Elmazi.

Οι εκπρόσωποι των φορέων αντάλλαξαν εμπειρίες όσον αφορά τα προγράμματα σπουδών, ενώ συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας για την οργάνωση κοινών δραστηριοτήτων,  επιστημονικών ερευνητικών έργων κλπ.

Η ανταλλαγή ακαδημαϊκού/διοικητικού και φοιτητικού δυναμικού υπογραμμίστηκε ως σημαντικός παράγων για την αμοιβαία θεσμική ανάπτυξη, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων